Vooraankondiging

Vooraankondiging Senioren Bijeenkomst op 17 November 2021

Geachte Senior,

Als voorzitter van het Overleg Samenwerkende Ouderenorganisaties (OSO) nodig ik alle Alphense senioren van harte uit voor een Senioren Bijeenkomst op 17 november 2021 vanaf 13.30 uur, in Avifauna, Hoorn te Alphen aan den Rijn. Het hoofdthema van deze bijeenkomst is ”Prettig ouder worden is een uitdaging”.

Alphense senioren, vertegenwoordigers van de plaatselijke politieke partijen en lokale seniorenorganisaties, worden gevraagd om ervaringen te delen over ouder worden in Alphen aan den Rijn. Met de gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022 in het vooruitzicht wordt aan de politieke partijen gevraagd om in hun partijprogramma’s voldoende aandacht te besteden aan de wensen en noden van de Alphense senioren op het gebied van Wonen, Zorg en Welzijn. Dus wij nodigen de politiek ook uit om te luisteren.

Tijdens deze bijeenkomst willen wij graag naast enkele panelleden ook een tweetal senioren interviewen. Om u alvast een idee te geven over de vragen, denken wij o.a. aan mobiliteit, openbare ruimte, wonen zorg en welzijn, veiligheid en digitalisering, e.d.. Via de lokale pers en onze website OSO-Alphen.nl nodigen wij senioren uit te reageren op onze vraag hoe u als senior denkt over onze gemeente, hoe u deze beleeft en wat u zoals zou willen veranderen? Wellicht vragen wij u of u beschikbaar bent om als geïnterviewde actief deel te nemen aan de bijeenkomst.

Noteer alvast de datum van 17 november 2021 in uw agenda en houd de inschrijving die rond 1 september start in de gaten.

Ik hoop u te mogen ontmoeten,

Kees Slingerland,

Voorzitter OSO.

Print Friendly, PDF & Email