Het doel is samenwerking en overleg tot stand brengen met ouderenorganisaties. Gemeenschappelijk met elkaar optrekken gericht op maatschappelijk beleid. Het geven van gevraagd en ongevraagd advies. Onderhouden van contacten met gemeente en instanties om gezamenlijk de belangen van senioren te behartigen. Het gezamenlijk uitvoeren van activiteiten met name voor kadervorming en voorlichting.

UIT Agenda

Op de Uit Agenda kunt u vinden; koffie middagen, dagtochten, fietsen en bioscoop mede georganiseerd door het OSO, voor de overige activiteiten verwijzen wij u naar het Seniorennieuws.

Organisatie

Het OSO bestuur bestaat uit afgevaardigden van deelnemende ouderenorganisaties en voorzitters van de commissies Wonen en Zorg & Welzijn. Wij zijn bereikbaar via ons contactgegevens. Kijk op onze vacaturebank voor vrijwilligers die wij nog zoeken. Tot slot geven wij graag een inzicht in beleid en verantwoording.

Commissies en werkgroepen

Naast de Commissies Wonen, Zorg & Welzijn, Activiteiten en Communicatie zijn actief de werkgroepen: OvO (Ouderen voor Ouderen), Mijn huis van morgen, Ouderenorganisaties, Ouderen adviseurs en Hulpen bij belastingaangiften (Huba’s)

Berichten

Over allerlei mogelijke onderwerpen van Wmo, rijbewijskeuring, misbruik tot bloeddrukmeting. Mist u nog een belangrijk bericht? Laat het ons dan weten!

Nieuwsjournaal

Het OSO schrijft in het Seniorennieuws van de ouderenorganisaties in Alphen aan den Rijn en in het KBO journaal van Boskoop.
U kunt het Seniorennieuws downloaden, een uitgave van drie ouderenorganisaties ASVA, KBO Alphen en PCOB.
Het KBO journaal Boskoop is een uitgave van de afdeling KBO Boskoop.

Links

Links die voor senioren in Alphen aan den Rijn interessant kunnen zijn. Aanvullingen zijn altijd welkom.

Sitemap

Een overzicht van alle pagina’s op de website.