Organisatie
De organisatie van het OSO bestaat uit een samenbundeling van kennis, vaardigheden en kracht tussen ouderen-organisaties en personen, en wendt middelen en activiteiten aan om in de behoefte van senioren te voorzien in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Bestuur

Het OSO bestuur bestaat uit een onafhankelijk voorzitter en afgevaardigden van de deelnemende Ouderenorganisaties met daarnaast de voorzitters van de commissies Wonen en Zorg & Welzijn.

Lid worden

Lid worden is steunen. En u steunt de ouderenorganisatie door lid te worden van één van onderstaande Ouderenorganisaties:

  • ASVA: Algemene Seniorenvereniging Alphen aan den Rijn
  • FNV Senioren
  • KBO-afdeling  Alphen aan den Rijn
  • KBO Afdeling Boskoop
  • PCOB-afdeling Alphen aan den Rijn

LEES HIER MEER.

Contactadressen

Contact opnemen met het OSO kan op verschillende manieren, alle commissies en werkgroepen zijn direct te benaderen. Het secretariaat is op de Batenstein 40, 2403 PH Alphen aan den Rijn en per e-mail te bereiken: secretariaat@oso-alpen.nl

Alle andere contactadressen vind u hier.

Vacatures

Het onderhouden van contacten met organisaties en vrijwilligers vraagt veel energie, daarvoor heeft het OSO nog een aantal vacatures openstaan.
LEES HIER MEER.

Beleid en Verantwoording

Het beleid en de verantwoording van het OSO is weergegeven in een aantal stukken zoals de statuten, beleidsplan, huishoudelijk reglement, jaarplannen van de commissie Wonen en de commissie Zorg & Welzijn, subsidieaanvraag en het jaarverslag.
LEES HIER MEER.

Organisatieschema