Het OSO wil voor u op de website een UIT Agenda bijhouden, voor alle activiteiten zoals Kom op de koffie, Fiets & Geniet evenementen, dagtochten, filmdagen, lezingen en informatiebijeenkomsten enz.
Thans verwijzen wij u naar het Seniorennieuws of de website van de ASVA.

Kom op de koffie

koffie

Naast de werkgroep Ouderen voor Ouderen OvO, van de commissie Zorg & Welzijn, die op de tweede en vierde zondag van de maand koffiemiddagen heeft, zijn er meerdere koffiemomenten in Alphen voor senioren.

Dagtochten

dagtocht

Elk jaar zijn er een viertal geheel verzorgde bustochten.
Met koffie/thee en gebak, tussen de middag de koffietafel waarbij meestal een kroket. Onderweg zijn we te gast bij …………. hierover informeren wij u via Seniorennieuws, website en facebook. Dit alles georganiseerd door de werkgroep Activiteiten. Er is ook een opstapplaats in Boskoop.

Fiets & Geniet

fietsen

De werkgroep Fiets & Geniet van FietsToerClub Avanti organiseert voor 55 plussers iedere dinsdagmiddag een gezellige fietstocht. Vanaf  april tot en met oktober kunnen zij er wekelijks op uit om een afstand van ongeveer 35 km te rijden, ook op elektrische fietsen. Voor meer informatie verwijzen wijn naar de website.

Naar de bioscoop

filmrol

Op verschillende dagen worden er in samenwerking met het OSO voor senioren films gedraaid in het Parkfilmhuis en Castellum voor gereduceerde prijzen. Maak er met uw partner, vriend of vriendin een leuk uit stapje van!Carnavalsmiddag

Op vrijdag 17 februari 2023 organiseert Carnavalsvereniging “De Cascarvieten” in Avifauna opnieuw een gezellige gratis carnavalsmiddag voor 55-plussers.

Voor informatie: de site van Carnavalsvereniging De Cascarvieten